Maria Torén & Tobias Runnfeldt - Skansen

 Tobias Runnfeldt är Evenemangschef och Maria Torén är Marknads- och kommunikationschef. Och som man kan gissa när man ser det här fotot på oss är arbetsplatsen Skansen! Även om det inte är speciellt ofta vi bär folkdräkt.
På Skansen möts det förflutna med nuet sedan 1891. Människor möter djur och natur. Kultur och traditioner möter vår tids yttringar och influenser. Och här möter du kunskap som annars hade glömts bort och gått förlorad. Med dig lever den vidare. På Skansen lever historier parallellt med varandra, och samtidigt tätt sammanflätade. Här finns århundranden av liv samlat. Vi tror på att levande möten med vårt förflutna hjälper oss att sätta nutiden i perspektiv och hitta idéer för framtiden.
 
Skansen arbetar för att vara en arena för dig som vill förstå och uppleva din egen historia. Vi har ett öppet hjärta när det kommer till traditioner. Vi vårdar, bevarar och återspeglar utvecklingen av våra traditioner på ett sätt som är tillgängligt för alla. Därför väljer vi att ha ett programutbud som är brett både i utryck, innehåll och budskap. Vi ser mycket fram emot att välkomna Notes For Peace till Skansen och vara del av denna viktiga och härliga fred- och frihetsrörelse!

© 2016 by Notes for Peace
 

Våra samarbetspartners